Om Oss

Vi bygger hemsidor som får ert företag att växa

Vår idé är att erbjuda professionell design och flexibla lösningar anpassade till våra kunders, dvs er, och era kunders, behov. Våra kunder är typiskt små till medelstora företag och organisationer. Vi hjälper er att synas och se bättre ut på webben och att därigenom sälja mer.

Vi har kunskapen och de rätta verktygen för att kunna utföra vårt eget arbete effektivt. Det gör att vi kan åstadkomma mer på mindre tid (och till lägre kostnad för er som kund).

Ni får alltid mobilanpassade sidor som är väl förberedda för sökmotoroptimering. Ni får alltid uppdateringsverktyg för att själva enkelt kunna ändra, eller bygga ut, era sidor. Ni får alltid en professionell hemsida till ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta oss redan idag.

Martin Wendel, VD

 

BästaHemsidan.se drivs av Wendel Media AB.

Wendel Media AB

 

Martin-bildOm Martin Wendel

När ni kontaktar oss är det som regel jag som svarar. För att ni skall ha en bild av vem jag är så kommer här en kort beskrivning:

Jag, som grundare och VD, är civilingenjör med 25 år i databranschen och har lång erfarenhet, utöver som webbdesigner, även som specialist på Internet och Internetbaserade system.

Jag kan tekniken från grunden. Från nätverk med TCP/IP-kommunikation via Unix/Linux med Apache till webbdesign med CSS3, HTML5, Javascript, PHP och WordPress. Jag har byggt och ansvarat för driften av allt från små system till stora klustrade system med tiotusentals samtidiga användare. Jag har även lång erfarenhet av datasäkerhet på internet, system för epost, för katalogtjänster, för backup osv.

Som webbdesigner strävar jag efter enkel, ren design som är enkel att ta till sig och är lättnavigerad. Dvs, den bästa hemsidan för ert företag.

Ring på tel.nr 0763-976260 eller skicka ett mail till info@bastahemsidan.se.

Jag ser fram emot att höra av er.