Mobilanpassad

Vi gör alltid hemsidor som fungerar lika bra på dator, läsplatta och mobiltelefon.

Att en hemsida skall se bra ut även om man tittar på den med mobilen borde vara en självklarhet idag. Fortfarande ser många detta som en extrafunktion som de kan ta extra betalt för. När du väljer vårt baspaket är din hemsida redan mobilanpassad*.

Förr, när mobiltelefonerna började få webbläsare, byggda många hemsidor speciellt anpassade till mobiltelefonerna. Det var som regel speciella hemsidor med egna adresser olika adresserna för den ”vanliga” hemsidan. Numera, med smartphones, läsplattor och alla möjliga bildskärmsstorlekar, får denna metod anses helt föråldrad.

Numera gör man en design som ”flyter” och förändrar sig efter skärmstorlek automatiskt. Hos oss får ni redan med baspaketet en modern hemsida som anpassar sig själv på detta sätt.

*) Facktermen för att bygga hemsidor som anpassar sig efter storleken på bildskärmen du använder är på engelska ”Responsive Design”, vilket på svenska då givetvis översatts till ”responsiv design”. Vi använder ordet mobilanpassad för att det helt enkelt är lättare att förstå.)

Nästa… (Uppdateringsverktyg)

Föregående… (Sökmotoroptimering)

Responsiv Design - billig hemsida för företag