Att skicka in material till oss

För att vi skall kunna skapa er hemsida på bästa sätt är det viktigt att vi förstår hur ni vill att vi strukturerar er information.

Dela upp informationen så att vi får text för en sida i ett dokument (tex ett Worddokument) och text för en annan sida i ett annat dokument. Leverera bilder för sig i egna bildfiler. Bildformat bör vara JPG för de flesta bilderna och PNG för logga etc.

Gör så här
  1. Gör ett dokument som beskriver strukturen och hierarkin på websidan. Använd de namn eller fraser som skall finnas i menyerna.
  2. Gör ett dokument för varje sida. Använd rubriker för att strukturera och dela upp texten. Döp filen till det den skall heta i menyn på webben.
  3. Döp bildfilerna till samma som dokumentet, lägg till bild1, bild2 etc i filnamnet. (Tex för dokumentet ”hitta till oss.doc” så döper ni filerna till ”hitta till oss bild1.jpg”, ”hitta till oss bild2.jpg” osv.) På så sätt råder det ingen tvekan om vilken bild som hör till vilken sida.

Vi fotograferar och/eller bildbehandlar

Oavsett vad ert företag/förening har för verksamhet så är snygga bilder på er verksamhet, era lokaler eller er personal oerhört viktiga för att ge er hemsida ett lyft. Vi bedriver också fotografverksamhet och kan erbjuda allt från porträtt- eller produktfoto i egen studio, till on-location-fotografering hos er.Har ni redan egna bilder så kan vi också erbjuda bildredigering och anpassning så att de passar in på hemsidan.